木の芽が大好き!山椒は時々強すぎるから、木の芽の方がいい。木の芽はフレッシュでもっと優しい味。木の芽のレーモン風味と辛さ
が面白い。木の芽オムレツを作った。めちゃくちゃ美味しかった!😍😍😍フランスのomelette aux fine herbesを食べた事がある。作った事がある。色んなハーブを入った。パセリとかバジルとかシャベルとかチャイブを使う。omelette six kinomeは最高だった。木の芽の辛さのせいかな。
サーモンのセビーチェも作った。僕の作ったピクソース加えた。美味しかった!幸せ!😊
I love the Japanese herb kinome. It’s the leaf from the sansho peppercorn plant. Sometimes sansho is too aggressive so kinome is better to use. It has a fresh gentler taste. Kinome has an interesting lemony taste and spiciness.
I made omelette with kinome. It’s amazingly good. I’ve eaten omelette aux fine herbes and I’ve also made it. Various herbs are in it such as parsley, basil, chervil, and chives. An omelette with kinome is the best! Maybe it’s the spicy undertones from the kinome.
I also made salmon ceviche. I added my pique sauce to it. Delicious! I’m happy.
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