作者名称 国旗国籍

Emma

EN

JP

2020.05.01 16:42

saat ini saya memiliki 145 pesan untuk dibalas. Saya lelah, kadang

” saya mendapat pertanyaan bodoh seperti: "siapa namamu?", "Kamu tahu indonesia?", "Kamu orang inggris?". jika saya jujur, pertanyaan” seperti ini... saya pikir... semua ada di profil saya. Saya tahu banyak orang Indonesia akan berkata, "Tentu saja ini obrolan ringan, kami hanya berusaha bersikap sopan". tetapi saya memiliki begitu banyak pesan untuk membalas, jadi sangat menghargai beberapa pertanyaan yang lebih rinci dan menarik. tentu saja saya di sini juga untuk belajar bahasa indonesia dan mendapatkan banyak teman dari indonesia! Saya tertarik dg budaya mu 😌🙏
51 30

Download the HelloTalk app to join the conversation.

Comments

  • Beno 2020.05.01 16:45

    ID
    EN

    sini main ke indonesia emma 🤸
  • Hil 2020.05.01 16:48

    ID
    EN

    Tidak perlu dibalas semua. Memilih pesan yang mana yang harus dibalas bukan berarti sombong🙂
  • DindaPertiwi 2020.05.01 16:50

    ID
    EN

    what question do you want?
  • Faiz Zainol 2020.05.01 16:51

    ID
    EN

    Just ignore it, enjoy it
  • Rahma93 2020.05.01 16:51

    ID
    EN

    tidak usah terlalu di fikirkan emma dibawa enjoy😊👍
  • Emma 2020.05.01 16:52

    EN
    JP

    @Beno soon 😆
  • Emma 2020.05.01 16:54

    EN
    JP

    @Hil sering disebut sombong 😂
  • Ihsanosaurus 2020.05.01 16:55

    ID
    EN

    Indonesian people really like caucasian who wants to learn indonesian culture. If you go to indonesia, there will be many people here ask to take selfie with you
  • Emma 2020.05.01 16:58

    EN
    JP

    @Ihsanosaurus I’ve already visited a few times. That’s already happened, especially when I’m trying to relax or eat 😅
  • Ihsanosaurus 2020.05.01 17:10

    ID
    EN

    @Emma hahaha. Do you know the reason? Have you ask them why they did that?
  • Marin 2020.05.01 17:13

    ID
    EN

    Dan flirty messages juga sangat mengganggu, beberapa ada yang menganggap aplikasi ini semacam dating app 😑
  • Emma 2020.05.01 17:15

    EN
    JP

    @Marin I already reported 2 users in the last hour because they told me they loved me 😂😆
  • Emma 2020.05.01 17:16

    EN
    JP

    @Ihsanosaurus because they want to be popular and seem cool they have a “bule friend” which is a lie 😂
  • Marin 2020.05.01 17:18

    ID
    EN

    @Emma that’s a right move. I reported one account and blocked the others that were very disrespectful to me 🤦🏻‍♀️
  • Marin 2020.05.01 17:22

    ID
    EN

    *being disrespectful
  • Ihsanosaurus 2020.05.01 17:27

    ID
    EN

    @Emma seem cool maybe because they think caucasian is superior than us 😂
  • Emma 2020.05.01 17:29

    EN
    JP

    @Ihsanosaurus your words, not mine 🤯 actually it’s a very impolite comment. I think you will offend many people by saying that.
  • Emma 2020.05.01 17:30

    EN
    JP

    @Marin kadang” lebih baik bicara hanya dg perempuan 😂
  • Ihsanosaurus 2020.05.01 17:36

    ID
    EN

    @Emma I said maybe (not sure). Because Bule live in advanced country and we live in third world country
  • Emma 2020.05.01 17:41

    EN
    JP

    @Ihsanosaurus nah it’s not open minded and highly offensive to both bules and Indonesian if you are saying that 😂 you’re basically saying that bule (myself included) look down on Indonesian people, thinking we’re better than them. And you’re also insulting Indonesian people by saying they are not as good as bules. This kind of talk isn’t appropriate on an app like this. And you should know better, as people whether they’re Caucasian, of a different race. We’re all the same! It doesn’t matter where you’re from!
  • Robi Andika Putra 2020.05.01 17:49

    ID
    EN

    Tetap semangat emma 😊👍🏻
  • Ihsanosaurus 2020.05.01 18:01

    ID
    EN

    @Emma I do not have that racial thought. What I mean is maybe some people want to take selfie because they thought like that. Im not saying that bule is better, No. We are all the same
  • Charles 2020.05.01 19:09

    EN
    HI

    Saya bosan dengan pesan dari orang yang baru saja mengirim wave. Saya melihat profil dan kosong dan tidak ada lokasi. mengapa saya harus membalas ketika orang-orang ini tidak berusaha? Saya menghapus pesan-pesan ini
  • M.IQBAL.L 2020.05.01 20:55

    ID
    EN

    Sorry if it's annoying
  • Riswan 2020.05.01 21:03

    ID
    KR

    Diblok aja mba. Males banget kalau nggak penting.
  • Dhi 2020.05.01 22:08

    ID
    EN

    @Emma I basically do the same & agree with you. I simply ignore those kind of chats most of the time.
  • fino 2020.05.01 22:39

    ID
    EN

    Hello
  • santo 2020.05.02 09:50

    ID
    EN

    @Emma kalau ke indo.. jangan lupa ke danau toba ya...pemandangan nya luar biasa indahnya ... i am sure
  • Ncing Wara Wiri 2020.05.02 20:19

    ID
    EN

    Sabar dan bijak untuk menjawabnya.... Balas menurut kamu baik dan yang perlu2 saja
  • chandra 2020.05.05 01:51

    ID
    EN

    Pliss dong resep hidangan spesial hari raya di inggris.. kalo di indonesia opor ayam. Tanks

Open HelloTalk to join the conversation