作者名称 国旗国籍

Arthur アーサー vip

EN

JP

2021.06.01 15:09

I made soba today. I need to learn how to cut more evenly >_

<
今日は蕎麦打ちに挑戦しました。

もうちょっと均一に着れるように頑張らなきゃ
67 9

Download the HelloTalk app to join the conversation.

Comments

  • Final Sazaesan 2021.06.01 15:16

    JP
    EN

    もうちょっと均一にれるように頑張らなきゃ

    もうちょっと均一にれるように頑張らなきゃ

  • Mii chan 2021.06.01 15:16

    JP
    EN

    Woooooooow‼︎ 確かに太さバラバラだけど、それもまた良いね😂👍
  • 井上貴俊 33 2021.06.01 15:21

    JP
    EN

    多才ですね
  • mio 2021.06.01 15:21

    JP
    EN

    すごい!蕎麦作るのって難しいですよね?!😳私も挑戦したいかも!
  • Arthur アーサー 2021.06.01 15:21

    EN
    JP

    @mio It is at first. So I tried making udon and pasta first. Then I got used to it
  • mio 2021.06.01 15:32

    JP
    EN

    @Arthur アーサー That's good! You are specialist of 麺, right?😁
  • 𓁆𓃦𓁋T.Daisuke 2021.06.02 04:36

    JP
    EN

    素晴らしい! どんな蕎麦にして食べたんですか? たぬき?きつね?天ぷら?ざる?
  • Nao 2021.06.02 04:46

    JP
    EN

    Wow 🤩 It looks delicious 😋
  • Arthur アーサー 2021.06.02 05:19

    EN
    JP

    @𓁆𓃦𓁋T.Daisuke right now I just put in Negi and garlic and make my own つゆ No specific kind :)

Open HelloTalk to join the conversation