HelloTalk

Eindelijk is het leren en oefenen van een andere taal makkelijk!

- Keuze uit meer dan 100 talen om te leren

- Native speakers van over de hele wereld zijn je leraren

- Hellotalks intuïtieve tools zorgen ervoor dat het leren van een andere taal nog nooit zo makkelijk is geweest.

HelloTalk in actie zien    

Eindelijk is het zover! Het leren en oefenen van een andere taal is gemakkelijker en intuïtiever dan ooit. Met HalloTalk for iOS en Android, de taal-app waarbij native speakers over de hele wereld je leraar zijn.

 

Je kiest de taal die je wilt leren uit (er zijn meer dan 100 talen waaruit je kunt kiezen) , en heel snel zal je in contact komen met een native speaker van die taal; je begint dus meteen met het leren en oefenen!

Click to Play Video

 

Zoeken

Vind makkelijk en snel native-speaking taalpartners van over de hele wereld; kijk voor wie het dichtste in de buurt is, zoek op land of stad, en nog veel meer. Sta er niet van te kijken als mensen je hulp willen gebruiken.. dat is namelijk een van HelloTalks beste kenmerken; mensen helpen je met het leren van de taal of talen die jij graag wilt leren. En jij kunt natuurlijk hetzelfde doen om andere mensen jouw moedertaal te leren.

Van spraak naar tekst

Met HelloTalk heb je niet alleen de mogelijkheid om met mensen van over de hele wereld te spreken, je kunt ook nog berichten sturen. Dat maakt het leren en oefenen nog gemakkelijker en intuïtiever.
En met behulp van de robuuste HelloTalk vertaling functie kun je hetgene wat je zegt omzetten naar de taal van jouw keuze.

Van tekst naar spraak

Luister naar de standaard uitspraak van elk bericht wat je ontvangt of verzendt. Vergelijk het met je eigen uitspraak om sneller te leren en te oefenen!

Transliteratie

Wil je Chinees, Koreaans, Japans of een andere niet-Romaanse taal leren? Dat is geen probleem! HelloTalk maakt het gemakkelijk en net zo eenvoudig als het leren van een Romaanse taal.

Wat mensen zeggen over HelloTalk

“Already learned so much about Japanese talking and culture in just days after I downloaded HelloTalk. I can’t believe how far technology has come. Very impressive.”

 

Anthony H.

“I’ve never learned so much in so little  time. The best part is [the people helping me learn] are from the place and speak it natively!! Therefore getting the best results! Best app
so far!”

 

Miguel P.

“HelloTalk not only helps me with learning the language I want. It also allows me to ask anything I need to. My penpals are so kind and always help me the best they can. I totally recommend HelloTalk! It’s fun AND educational...how often does that happen?

 

Payton M.

Vertaling

Spreken natuurlijk en vervolgens vertalen in de taal die u leert of andersom. Je hebt meer dan 100 talen waaruit te kiezen.

Gratis bellen

HelloTalk heeft een zeer handige IP-telefonie functie. Dit betekent dat je met HelloTalk gratis kunt bellen met je vertrouwde taalpartner, en dat met een ongelofelijke

geluidskwaliteit! Het is net alsof je je eigen taalleraar bij je hebt, waarmee je kunt praten wanneer het jou uitkomt.

Favorieten

Met HelloTalk kun je je eigen “vreemde taal databank” van woorden, zinnen, geluidsbestanden, grammaticale correcties, foto’s en alles wat je maar wilt maken. Je hebt dus al jouw favoriete informatie wat betreft de taal bij de hand- en dat allemaal met HelloTalk.

Grammaticale correctie

Met de krachtige tools van HelloTalk die je helpen bij het leren van een taal, kan je taalpartner je makkelijk en snel corrigeren wat betreft: grammatica, syntax, uitspraak en nog veel meer. Dat betekent dus dat je de taal echt leert op de manier zoals het echt wordt gesproken, en niet op een of andere onnatuurlijke manier die sommige “doe-het-zelf” methodes aanbieden.

Volg ons op:

© 2017  HelloTalk, Inc.